تیم ملی, فوتبال ایران

تیم ملی نا امید !

تیم ملی نا امید

معراج اسماعیلی، امید نورافکن، طا‌ها شریعتی، ابوالفضل رزاق‌پور، عارف غلامی، مهدی مهدی‌خانی، سینا زامهران، محمد محبی، یونس دلفی، مهدی قائدی و امیر روستایی.
این ترکیب اصلی تیم امید ایران در تاشکند بود. تیمی که در دو بازی دوستانه برابر تیم امید ازبکستان ۵ گل خورد و به گواه شاهدان ۵ گل دیگر هم نخورد! لطفاً تعجب نکنید! از این جمع ۱۱ نفره ترکیب اصلی تیم امید ۶ بازیکن مهاجم یا حداکثر وینگر و هافبک تهاجمی هستند! در واقع تیم امید فقط طا‌ها شریعتی، ابوالفضل رزاق‌پور، عارف غلامی و امید نورافکن (پست اصلی اش هافبک دفاعی است!) را در خط دفاع داشت که پشت سر خود معراج اسماعیلی گلر ذخیره ذوب‌آهن اصفهان را می‌دیدند. اما جلوی این ۵ نفر، ۶ عنصر تهاجمی بازی می‌کردند، سینا زامهران، مهدی مهدی‌خانی، مهدی قائدی، امیر روستایی، محمد محبی و یونس دلفی جملگی خاصیت تهاجمی داشته و با امور دفاعی بیگانه هستند!
چگونه و با چه منطقی باید تیم امید بدون هافبک تدافعی یا بازیساز به زمین برود؟ آیا دوستان در کار سرمربی تیم دخالت کرده و گفته‌اند با ۶ مهاجم بازی کند؟! باور کنید برزیل دهه‌های ۶۰ و ۷۰ هم با آن همه ستاره تکنیکی نهایتاً با روش ۴-۲-۴ بازی می‌کرد و هرگز از ۶ مهاجم یا عنصر هجومی توأمان استفاده نمی‌کرد! آقای مجیدی سرمربی محبوب تیم امید که بعد از این دو شکست مصاحبه توفانی انجام داد و زمین و زمان را به هم دوخت برای یک بار از خود پرسیده که استفاده از ۶ مهاجم در ترکیب اصلی چه تبعاتی می‌تواند داشته باشد؟ باور کنید رئال‌مادرید و بارسلونا هم این‌جوری خودکشی نمی‌کنند.
فرهاد مجیدی فوتبالیست بزرگ و محبوبی بوده، اما باید بداند در قامت سرمربی هنوز خیلی جوان است. او به جای تاختن به اکبر محمدی و… باید در خلوت از خودش بپرسد چه دستیارانی انتخاب کرده است؟ آیا دستیارانش قرار است دست او را بگیرند یا اینکه فقط مجیزش را بگویند و جرأت نقد و رفع نواقص را نداشته باشند؟
فرهاد مجیدی جزو معدود چهره‌های محبوب و مردم‌پسند فوتبال ماست. ما به عنوان یک رسانه ورزشی به سرنوشت او علاقه داریم و نمی‌خواهیم شماره ۷ را هم مثل خیلی‌های دیگر از دست بدهیم، بنابراین رک و پوست‌کنده به فرهاد مجیدی یادآوری می‌کنیم؛ نیازی نیست در اسپانیا دنبال مربی گرانقیمت باشید. در اروپا یا همین ایران مربیان کاربلدی وجود دارند که واقعاً دستیار شما باشند.

فرهاد مجیدی

نکته دیگر؛ این رفتار‌ها و فرار رو به جلو با پیش کشیدن برخی حرف‌ها شاید مدت کوتاهی خریدار داشته باشد، اما در دراز مدت کمکی به شما نخواهد کرد. به هر حال از ما گفتن بود؛ خواه پند گیر، خواه ملال!

تیم فوتبال امید در دو دیدار دوستانه با ازبکستان تن به شکست داد و بعد از این ۲ مسابقه انتقادات از کادر فنی این تیم و به خصوص فرهاد مجیدی شدت گرفت.

بعد از این انتقادات مجیدی در مصاحبه‌ای اعلام کرد که برخی از عوامل فدراسیون و کناری تیم امید در کار وی دخالت می‌کنند و حتی وی انتقاداتی را به اکبر محمدی نیز وارد کرد.

ظاهرا سرمربی تیم ملی امید قصد دارد در خصوص اتفاقات اخیر و مشکلاتی که بر سر راه وی قرار دارد فردا نشستی را با مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال برگزار کند. مهدی تاج برای شرکت در اجلاس ماهانه فیفا راهی سوئیس شده و قرار است فردا به تهران برگردد.

ابراهیم قاسم‌پور، بازیکن اسبق تیم ملی ایران درباره‌ی شرایط حال حاضر تیم امید گفت: بنده تعجب می‌کنم، با وجود اینکه بازیکنان تیم امید ایران اکثرا بازیکنان لیگ برتری هستند، اما نتیجه‌ای که گرفته ایم نتیجه خوبی نبوده است.

او با بیان اینکه تیم ملی امید در این چند سال مورد توجه نبوده است، گفت: تیم امید، آینده و اساس تیم ملی بزرگسالان ما است و هرچه به این جوانان بیشتر توجه شود، سرمایه خواهد بود برای فوتبال کشورمان. از این بی توجهی‌ها می‌توان به انتخاب عجولانه سرمربی، تدارکات و اردو‌های نامناسب و بازی‌های بد اشاره کرد. باید از آقای تاج پرسید که دلیل این نقص‌ها چیست.
پیشکسوت فوتبال ایران صحبت درباره صعود تیم امید به المپیک را زود دانست و گفت: وقتی مربی را دیر انتخاب می‌کنند، انتخاب بازیکنان و برنامه ریزی برای تیم هم عجولانه می‌شود. قاعدتا با این شرایط نباید منتظر نتیجه‌ای خوب باشیم. تا بوده این اتفاقات برای تیم ملی امید افتاده است و مانع نتیجه گیری جوانان ما شده است.
قاسم‌پور همچنین در ارتباط با انتخاب فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی تیم ملی امید گفت: آقای مجیدی از نظر بنده بازیکن خوب و شناخته شده‌ای بوده است، اما این دلیل نمی‌شود که هر بازیکن خوبی مربی خوبی هم بشود. با این اتفاق استعداد آن آدم را برای مربیگری می‌سوزانند. اما اگر مانند آقای وحید هاشمیان (مربی تیم ملی) در کنار یک مربی باتجربه (ویلموتس) قرار بگیرند و کسب تجربه کنند، قطعا به یک مربی خوب تبدیل می‌شوند.
او درمورد تیم ملی بزرگسالان هم گفت: هنوز زمان برای قضاوت ویلموتس خیلی زود است. او شناختی از فوتبال ایران ندارد بنابراین نفرات جدیدی را هم معرفی نکرده است. باید زمان داد تا همه چیز مشخص شود.

 

منبع: خبر ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *